Veiligheid en Verkeer
   
 


VEILIGHEID is in Almere voor Šlle politieke partijen belangrijk.
Het moet geen wedstrijd politiek-vťrplassen zijn...

Almere Anders'18 vindt dat ALLE partijen SAMEN aan een veilig Almere moeten werken !

Omroep Almere heeft een aantal lijsttrekkersdebatten georganiseerd. Almere Anders'18 heeft deelgenomen aan een debat over veiligheid.
Klik links voor een compilatie van het debat.

Wil je het hele debat terugzien, kijk dan op
http://www.omroepalmere.nl/tri....item

 

   
 

Aanpakken  onophoudelijke files in Almere-Buiten

De Buitenhoudsedreef in Almere-Buiten is met name in de avondspits een bron van ergernis. Regelmatig ontstaat er een verkeersinfarct dat zich verder vertaalt naar de Evenaar.

Het gevolg van deze situatie is dat bij acute noodsituaties, waarbij hulpdiensten in actie moeten komen, er op die momenten geen passeer mogelijkheid is, omdat er geen uitwijkmogelijkheden zijn voor het overige verkeer.
Hierdoor bestaat een reŽle mogelijkheid dat hulpdiensten niet meer kunnen voldoen aan de vastgelegde aanrij-tijden.

Daarnaast ontstaan er negatieve milieu effecten in de directe omgeving.

Deze situatie kan anders en moet anders.

Heeft u ook last van de dagelijkse file's op de Buitehoudsedreef en de Evenaar? AlmereAndersí18 wil en zal zich inzetten daar wat aan doen.

Wij stellen uw mening en ideeŽn zeer op prijs. Wilt u ons deze laten weten?

 
   

Veiligheid voorop.

Wanneer door bewoners melding wordt gemaakt van flinke overlast, die door mensen in die wijk als bedreigend of onveilig wordt ervaren, moeten er bewakingscamera's worden geplaatst, eventueel tijdelijk. Deze worden in de gaten worden gehouden vanuit de centrale. Voor plaatsing moet opdracht worden gegeven door de burgemeester na overleg tussen bewoners en de wijkagent.

Als een bewakingscamera problemen constateert, dient er een patrouillewagen van de politie, een BOA of de wijkagent actie te ondernemen.